Inscripció Xerrada Dissabte 17 de juny 11h

El proper dissabte 17 de juny a les 11h tindrà lloc la xerrada de Salut Familiar a:

Centre Cívic Casal de Sarrià
Carrer d’Eduard Conde 22, 08034 Barcelona

Les ponències seran:

Dieta Lògica i alimentació emocional en família
Laura Isabel Arranz. Parlarem de la importància de l’alimentació saludable per a tota la família, de com influeix en el benestar de tots i fins i tot de com les emocions estan també implicades. Donarem a més idees pràctiques per preparar sopars sans, deliciosos i fàcils de fer.

 

La teràpia d’integració sensorial
Núria Arseda. Quan la informació sensorial del nostre cos i de l’entorn, arriba de manera confusa o distorsionada al cervell, existeix més predisposició a tenir dificultat per estar atent, aprendre, i planificar. Conductes selectives amb aliments de textures concretes, dificultats d’expressió, caigudes i tarannà maldestre, dificultat atenció, rebuig al moviment, cerca constant de moviment, poden ser signes que el processament sensorial no és l’optim i cal regular aquest sistema nerviós.

Economia domèstica
Octavi Garcia. Enfoquem la xerrada des de la vessant del control econòmic familiar. Quan portem les regnes de la nostra gestió financera ens sentim més segurs. Donarem les pautes per començar a controlar les despeses amb petites gestions l’economia familiar, la seguretat de la familia i la planificació financera de la familia amb la definició d’objectius i temporalitats.

 

Si t’agradaria asistir perque t’interessen els temes, però no et va bé la data, pots escriure’ns un mail i t’avisarem a la següent xerrada. info@salutfamiliar.com

 

Les places son limitades i s’atendran per ordre d’entrada. Per inscriure’t: